för dig som vill framåt fortare.

personlig träning utifrån dina behov och med dina mål i sikte.

Individuell coaching

Skaffa dig insikter om vad du behöver förändra för att utnyttja hela din potential och bli mer framgångsrik i din kommunikation. Under vår individuella retorikträning får du möjlighet att jobba i din egen takt med just de områden du själv vill utveckla.  Möjligheterna finns redan hos dig. Vi hjälper dig att plocka fram och använda dem.

Individuell träning  

Behöver du lära dig använda rösten rätt? Ska du hålla en viktig presentation eller genomföra en avgörande intervju? Eller är du redan en framgångsrik talare som vill putsa på stjärn-glansen och göra ett ännu bättre framförande nästa gång?

Då behöver du Susanne Hedin & Co.

Skicka ett meddelande och berätta vad du står inför så kan vi sätta igång din utveckling.

så här tycker ...

Christina Bengtsson -  internationell föreläsare, författare, officer och världsmästare.
Christina Bengtsson - internationell föreläsare, författare, officer och världsmästare.

" Mina timmar med Susanne är alltid ytterst givande, inte bara för mig som talare på scen, utan också för självförtroendet i stort. Hon har en mästerlig förmåga att fånga essensen i manus, locka fram det unika i just min personliga stil och coacha mig till att med rörelser och minik stärka mina budskap. Susanne är erfaren, kvicktänkt och rolig. Hennes engagemang är tveklöst det största jag hittills mött i retorikvärlden."