inspirations-
event på Gång

Ladda batterierna på Retorikbyråns korta, kul och lärorika föreläsningar. Till hösten bjuder vi in till events i både i studion och via webben. Håll utkik här eller prenumerera på nyhetsbrevet för full koll på när, var och hur. Varmt välkommen!

KICKA IGÅNG KREATIVITETEN MED 

IMPROVISATIONS-TEATER

Boka in ett träningspass för innovation och samspel!

Improvisationsteater är något alla kan delta i och har nytta av. Det inskärper lyssnandet och frigör kreativiteten. Det höjer tilliten och stimulerar samarbetet. Det stärker individer och sammansvetsar team. Och inte minst är det gränslöst roligt! Välkommen att testa!

I höst öppnar vi dörrarna till vår studio igen och bjuder in till ett stärkande pass improvisationsteater! Under två timmar, med avbrott för en bit mat, mingel & ett glas bubbel, guidar vi dig med säker hand och en stor portion humor genom improvisationsteaterns underbara värld där vad som helst kan hända. Kanske har du blivit uppmanad att "tänka utanför boxen". Men tänk om det inte finns någon box? Titta in, var med och ta reda på det!

Kvällens guider är Magnus Nylander, skådespelare och Susanne Hedin, kommunikationsexpert.

OBS Du som vill delta behöver kunna visa upp ett godkänt vaccinations-bevis för Covid 19.

VAR: Retorikbyråns studio, Lund
NÄR: 7/9 och 9/9, 17:00 - 19:00
PRIS: 250 kronor. Och då ingår 
          något lätt & gott att äta
          och dricka.

ANMÄLAN: Via mail, ange                                 önskat datum,                                 namn, företag. tele. 

OBS max 15 personer/tillfälle

 STORYTELLING  
TELL A STORY

1/10 8:30 - 9:15

det är BERÄTTELSERNA SOM sätter oss i rörelse

Välkommen till en digital föreläsning om hur du kan bygga och berätta en story och varför du bör göra det. 

Det finns ingen formel för hur du får med dig andra på dina idéer och mål. Men en sak är klar - det krävs mer än torra fakta. För att vi verkligen ska lyssna och bry oss behöver vi bli berörda och finna något att tro på. Vi tror på det vi ser och bra berättelser skapar bilder i våra hjärnor som hjälper till att göra abstrakta idéer konkreta och grepp-bara. En bra berättelse kan sätta folk i rörelse. 

Det här är fortsättningen på webbinariet  "30 minuter om storytelling" som genomfördes i mars , fast det funkar att vara med även om du missade del 1! 

MED:  Susanne Hedin
TID:     1/10 8:30 -9:15
PLATS: Online, Zoom
PRIS:    Gratis