på Gång - kort
kul & lärorikt

Ladda batterierna på Retorikbyråns inspirationsevent. I höst bjuder vi in till nya kunskaper och upplevelser  både i studion och på webben. Håll utkik här eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för full koll på när, var och hur. Varmt välkommen!

välkommen på höstens roligaste kickstart!

Nu kan vi äntligen bjuda in till inspiration i vår studio igen och det ska vi fira! Vi startar hösten med ett energiboostande interaktivt pass i improvisationsteater. Under två timmar med avbrott för en bit mat och bubbel guidar vi dig med säker hand genom enkla, prestigelösa övningar som bygger på bejakande och kreativitet.  Inga som helst förkunskaper efterfrågas. Endast en liten gnutta mod och en vilja att utvecklas. Välkommen!

Susanne Hedin och Magnus Nylander, skådespelare, leder kvällen.

Torsdagen 30 september 
klockan 17:00 - 19:00 i Retorikbyråns studio i Lund.
250 kronor kostar det, då
ingår en bit mat & bubbel .    

Maila en intresseanmälan
där du anger du namn, telefon och företag. Vi tar max 12 deltagare. 

Varför improvisationsteater?

Improvisationsteater är något
alla kan delta i och ha nytta av.
De potentiella vinsterna är så många så det nästan låter orimligt 
fast det är alldeles sant -  tillit, trygghet, lyhördhet, mod, närvaro, fokus, nyfikenhet, samarbete, självförtroende, innovation - bara för att nämna några av improvisa-tionsteaterns värden. Och inte minst - det är gränslöst kul! Kom och testa själv 30/9 så får du se! 

 STORYTELLING  
TELL A STORY

1/10 8:30 - 9:15

BERÄTTELSERNA sätter oss i rörelse

En digital föreläsning om hur du bygger och berättar en story och om varför du bör göra det. 

Det finns ingen formel för att övertyga, men en sak är klar - det krävs mer än saklighet och fakta . För att vi verkligen ska bry oss behöver vi bli berörda,  finna något att tro på. Vi tror på det vi ser! Bra berättelser skapar bilder i våra hjärnor som hjälper till att göra det abstrakta konkret och greppbart. En bra berättelse övertygar.

Det här är fortsättningen på webbinariet  "30 minuter om storytelling" som genomfördes i mars. Det fungerar att vara med även om du missade del 1.

TID:     1/10 8:30 -9:15
PLATS: Online, Zoom

MED:  Susanne Hedin
PRIS:    Gratis