SNART ÄR DET DAGS!

Vi kan knappt bärga oss till dagen vi återigen får öppna dörrarna och bjuda in till ett fysiskt möte, öga mot öga! Och om smittläget och myndigheterna tillåter blir det  den 9 september. Då har vi nypremiär för "Communication Corner Club", vårt öppna inspirationsrum för klok och effektiv kommunikation. Vi öppnar med improvisationsteater, ett hejdlöst roligt och prestigelöst sätt att utmana sina gränser och utveckla sin kommunikation.

Medan vi väntar på att vaccinationerna ska bli klara och livet är smittsäkert igen, kan du titta in och hälsa på i vårt digitala rum. Kom som du är,  logga in på zoom, luta dig tillbaka och låt dig inspireras! Anmäl dig via länkarna.

VÅRens digitala INSPIRATIONSEVENT

kroppsspråket och karisman

Vad är det som gör att vi upplever vissa människor liksom utstråla en slags naturlig och positiv auktoritet, medan andra passerar förbi nästintill obemärkt? Och det utan att vi vet ett dyft om deras verkliga meriter och karaktär? 

Välkomna till vårt kostnadsfria, korta, kul och lärorika webbinarium om högstatus och lågstatus och om kroppsspråk och karisma! Om de små detaljerna som gör stor skillnad för hur vi uppfattar varandra och oss själva.  

Retorikbyrån undersöker och tipsar om uttrycken som gör intryck både på din yttre och din inre publik.

INFOTAINERS:   Susanne Hedin, retorik- & röstcoach
                             Magnus Nylander, skådespelare
TID:                      21/5  08:30 - 9:15
PLATS:                 Online via Zoom
KOSTNAD:          Gratis

BERÄTTELSERNA SOM sätter oss i rörelse

En digital föreläsning om hur du kan bygga och berätta en story och varför du bör göra det. 

Det finns ingen formel för hur du får med dig andra på dina idéer och mål. Men en sak är klar - det krävs mer än torra fakta. För att vi verkligen ska lyssna och bry oss behöver vi bli berörda och finna något att tro på. Vi tror på det vi ser och bra berättelser skapar bilder i våra hjärnor som hjälper till att göra abstrakta idéer konkreta och grepp-bara. En bra berättelse kan sätta folk i rörelse. 

Det här är en fortsättning på webbinariet  "30 minuter om storytelling" som genomfördes i mars i år, fast det funkar att vara med även om du missade del 1! 
 

BERÄTTARE:     Susanne Hedin
TID:                     3/6  9:00 - 9:
PLATS:                Online via Zoom
KOSTNAD:         Nä.