Här kan du läsa om vad som hänt här på byrån, vad som händer nu och vad som ska hända sen. Eller i alla fall vad som är planerat att hända, för riktig säker kan man ju inte vara förrän det faktiskt har hänt.
Är det någonting som utmärker den tid vi lever i nu, är det ovissheten. Och är det någonting som är säkert - är det att ovissheten får vi leva med ett slag till.  Det enda man säkert kan styra över är sig själv. Så varför inte passa på att ta hand om dig själv och din egen utveckling?

 

Inspirationsevent på Retorikbyrån Susanne Hedin & Co i vår, så här långt..

växla upp din digitala kommunikation

     30 MINUTER. 9:00-9:30

Under våren bjuder vi in till tre korta, kul och kostnadsfria inspirationswebbinarier. Alla tre tar avstamp på den digitala arenan och alla tre ger positiva synergieffekter även i din analoga kommunikation. Välkommen!

Hur vi kommunicerar framgångsrikt i fysiska möten har vi kunnat träna på i evigheter, om man jämför med de ynka elva månader vi haft för att öva oss på att göra det digitalt. Men - kris kan vara effektivt! Vi har kastats ut i förändringen och tvingats lära oss nytt. För du har förmodligen märkt att det inte fungerar att kommunicera riktigt på samma sätt på den digitala arenan om du vill få folk att lyssna och engagera sig. Dags att växla upp retoriken! 

19/3 - Storytelling

Hur får du med dig folk på mål och visioner? Hur väcker du deras motivation till förändringar?

Sorry. Det går inte att ge några tvärsäkra råd för hur man får folk att förflytta sig. Men det går att påstå att det krävs mer än information för att göra det och att det behövs något att tro på. Vi tror på det vi ser. En bra story visualiserar och gör tankar och idéer konkreta och greppbara. En bra story sätter folk i rörelse.

30 minuter om storytelling med tänkvärda tankar och tips om varför du ska och hur du bygger en story.
 

TID:             19/3  9:00 - 9:30
PLATS:        Via Zoom, länk mejlas ut                          18/3, anmäl dig här nedan!
KOSTNAD:  Nä.