växla upp din digitala kommunikation

Under våren bjuder vi in till tre korta, kul och kostnadsfria inspirationswebbinarier. Alla tre tar avstamp på den digitala arenan och alla tre ger  positiva synergieffekter även på din analoga kommunikation.  

Hur vi kommunicerar framgångsrikt i fysiska möten har vi kunnat träna på i evigheter, om man jämför 
med de ynka elva månader vi haft för att öva oss på att göra det digitalt. Men - kris kan vara effektivt! Vi har kastats ut i förändringen och tvingats lära oss nytt. För du har förmodligen märkt att det inte fungerar att bete sig riktigt på samma sätt som du brukar om du vill att din digitala kommunikation ska nå fram. Dags att växla upp retoriken! Låt oss bjuda på några tips och tankar.

28/1 - Att leda digitala möten

Hur bäddar du för engagemang och delaktighet  under era interna videomöten? Hur får du fart på diskussionerna och ser till så de leder till resultat?

Att få möten att bli fokuserade och produktiva har alltid varit lite knepigt. När du desutom ska göra det via en skärm med alla deltagare utplacerade i var sitt eget rum, framför varsin egen skärm och när den osynliga konkurrensen finns bara ett knapptryck eller en kylskåpsdörr bort, blir "lite knepigt" bara för-namnet.

Rusta dig inför vårens alla digitala möten! Ta del av några tänkvärda tankar och tips som gör dig lite tryggare, tydligare och mer effektiv i rollen som  mötesledare.

  TID:                       28/1  9:00 - 9:30
  PLATS:                  Via Zoom
.

ta steget och Kontakta oss

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig och din organisation eller vill du bara träffas via Zoom eller över en fika på rekommenderat avstånd och snacka kommunikation - slå oss gärna en signal. Vi håller till på Medicon Village i Lund.