SNART ÄR DET DAGS!

Snart är det dags för det sista inspirationswebinaret innan sommaren, läs mer om det längre ner. Men vi kan knappt bärga oss till dagen vi återigen får öppna dörrarna och bjuda in till ett fysiskt möte, öga mot öga! Och om smittläget och myndigheterna tillåter blir det  den 9 september. Då bjuder vi in till en fysisk workshop i  improvisationsteater - ett roligt och prestigelöst sätt att utmana sina gränser, utveckla ett team och sin egen kommunikation.
Inom kortlägger vi upp anmälan och mer information om det eventet!

Medan vi väntar på att vaccinationerna ska bli klara och livet är smittsäkert igen, kan du titta in och hälsa på i vårt digitala rum. Kom som du är,  logga in på zoom, luta dig tillbaka och låt dig inspireras! Anmäl dig via länkarna.

STORYTELLING
TELL A STORY

det är BERÄTTELSER SOM sätter
människor i rörelse

En digital föreläsning om hur du kan bygga och berätta en story och varför du bör göra det. 

Det finns ingen formel för hur du får med dig andra på dina idéer och mål. Men en sak är klar - det krävs mer än torra fakta. För att vi verkligen ska lyssna och bry oss behöver vi bli berörda och finna något att tro på. Vi tror på det vi ser och bra berättelser skapar bilder i våra hjärnor som hjälper till att göra abstrakta idéer konkreta och grepp-bara. En bra berättelse kan sätta folk i rörelse. 

Det här är en fortsättning på webbinariet  "30 minuter om storytelling" som genomfördes i mars i år, fast det funkar att vara med även om du missade del 1! 
 

BERÄTTARE:     Susanne Hedin
TID:                     3/6  9:00 - 9:30 
PLATS:                Online via Zoom
KOSTNAD:         Nä.