utbildningar för ALLA som vill nå hela vägen fram.

skaffa dig verktygen och lär dig hantverket som taR dig dit du vill.

Om Susanne Hedin & co
kurser i retorik

På Retorikbyrån tränar och utvecklar vi ledare och medarbetare som vill kommunicera framgångsrikt med varandra och med sin omvärld. Våra metoder grundar sig på modern forskning, tusenårig vetenskap och gedigen erfarenhet. Vi vet att det finns kraft att hämta hos varje individ och vi är bra på att locka fram den. Välkommen att kontakta oss så att vi tillsammans kan ta reda på och utveckla de möjligheter du bär på. Klok kommunikation helt enkelt.
 

Retorikbyrån & co?

Retorikbyrån - det är mest jag, Susanne Hedin. & Co - det är de jag samarbetar med men det är också de som deltar på kurser och föreläsningar, de som gör jobbet möjligt och meningsfullt. Välkommen att bli en av & Co, du med! Anmäl dig till nyhetsbrevet, följ oss på Instagram, slå en signal eller titta in i vår studio på Medicon Village i Lund och se efter om någon är hemma!

Förresten - & Co står också för "communicare". Det är latin och betyder "att göra gemensamt med". Det är när vi samspelar som det blir allra roligast och allra bäst resultat.

SUSANNE hedin -
med stor erfarenhet och kompetens

"Sedan närmre 20 år tillbaka jobbar jag med utbildningar, föreläsningar, träning och rådgivning inom retorik, röst och kommunikation genom att leda kurser och workshops på företag och organisationer runt om och utanför Sverige. Sedan nästan lika länge är jag också verksam som föreläsare på högskolor och universitet, framför allt på Lunds universitet där jag kontinuerligt föreläser för retorikstudenter och för studenter på Ekonomihögskolan. 

Innan arbetade jag som skådespelare, teaterpedagog och sångare. Att roa en publik var det jag försörjde mig på och samtidigt det roligaste jag visste. När jag i mitten av 90-talet utbildade mig till logonom, röstcoach med fokus på kommunikation, klev jag för första gången in i retorikens värld. Och på den vägen är det. Nu använder jag mina kunskaper till att lära andra att tala och uttrycka sig för att intressera och påverka . Och jag har fortfarande lika kul på jobbet."

SUSANNE berättar mer...

Vill du veta ännu mer?

Vill du veta mer om vad våra kunder upplevt efter att ha jobbat med Susanne Hedin & Co?
 

Ta steget och kontakta oss

Vill du ha en offert, vill du veta mer om vad vi kan göra för dig och din organisation eller vill du bara träffas över en fika och snacka kommunikation - slå oss gärna en signal. Eller titta in i vår nya butikslokal på markplan i The Spark på Medicon Village i Lund.