VI utbildar ALLA som vill nå hela vägen fram.

möjligheterna finns hos dig. VI hjälper dig att utveckla DIN KOMMUNIKATION så att du når dit du vill.
 

Om Susanne Hedin & co
kurser i retorik

Vi utbildar alla som vill stärka sin kommunikationsförmåga och nå hela vägen fram till andra eller varandra med sina idéer och förslag.  Vi är bra på att se vad just du behöver för att kunna formulera tydliga och trovärdiga budskap. Och på att lära ut hur du framför dem med personlighet, glöd och precision. 
 

Vadå & co?

Retorikbyrån det är jag, Susanne Hedin. & Co är de konsulter jag samarbetar med och de kursdeltagare jag möter. De som gör jobbet så roligt och är en förutsättning för att Retorikbyrån existerar. Välkommen att bli en av & Co, du med. Anmäl dig till nyhetsbrevet, följ oss på Instagram, slå en signal eller titta in i vår studio på Ideon i Lund och se efter om någon är hemma!

& Co står också för communicare. Det är latin och betyder "att göra gemensamt med". Det är när vi kan samspela med varandra som det blir allra bäst resultat.

SUSANNE hedin -
med stor erfarenhet och kompetens

"Sedan närmre 20 år tillbaka jobbar jag med utbildningar, föreläsningar, träning och rådgivning inom retorik, röst och kommunikation genom att leda kurser och workshops på företag och organisationer runt om och utanför Sverige. Sedan nästan lika länge är jag också verksam som föreläsare på högskolor och universitet, framför allt på Lunds universitet där jag kontinuerligt föreläser för retorikstudenter och för studenter på Ekonomihögskolan. 

Innan arbetade jag som skådespelare, teaterpedagog och sångare. Att roa en publik var det jag försörjde mig på och samtidigt det roligaste jag visste. När jag i mitten av 90-talet utbildade mig till logonom, röstcoach med fokus på kommunikation, klev jag för första gången in i retorikens värld. Och på den vägen är det. Nu använder jag mina kunskaper till att lära andra att tala och uttrycka sig för att intressera och påverka . Och jag har fortfarande lika kul på jobbet."

SUSANNE berättar mer...

Vill du veta ännu mer?

Vill du veta mer om vad våra kunder upplevt efter att ha jobbat med Susanne Hedin & Co?
 

Ta steget och kontakta oss

Vill du ha en offert, vil du veta mer om vad vi kan göra för dig och din organisation eller vill du bara träffas över en fika och snacka kommunikation - slå oss gärna en signal. Vi håller till på Ideon i Lund.