Välkommen till kundpanelen


 

Kundreferenser

ord från några kunder

"Efter att Susanne har genomfört utbildningar för oss i kund-kommunikation och "train-the trainer", har vi en tydligare kommunikation både ut till våra kunder och internt.
Medarbetarna har blivit modigare och tryggare och insett att det inte bara handlar om att vara bäst kompetensmässigt utan om att kunna interagera och få fram budskapet - också till någon som inte är som en själv. Teamet har blivit mer sammansvetsat och mycket bättre på att hjälpa varandra att hitta lösningar och förbättringsförslag i det dagliga arbetet. Med Susanne Hedin & co vet man att man får vad man beställer."

- Pernilla Selén, Team Manager, Costumer Support, Ikano Bank

"Streaming-teamet på Axis har genomfört en Extended DISC-workshop med Susanne. Nyttan med den är att vi nu vet mer om varandras beteendestilar, vi vet att använda varandras styrkor vilket hjälper oss finna nya sätt att arbeta på. Susannes energi är härlig och vi fick en fartfylld workshop med många insikter, igenkänningar och skratt. Värdefullt var Susannes flexibilitet - för mig som teamchef var det viktigt att kunna påverka vinklingen av workshopen och det blev precis som jag önskade."
 
- Lotta Carlström, Engineering Manager, Axis Communications

"Susanne Hedins kurser i 
presentationsteknik är mycket uppskattade hos oss. Susanne är en engagerande och kunnig utbildare med mycket positiv energi och dessutom en lyhörd instruktör som ger träffsäker feedback och personliga råd till varje individ. Medarbetarna som deltagit har utvecklat en större
säkerhet och trygghet i sin kommunikation och blivit modigare och mer effektiva, både i förberedelser och i framföranden av sina presentationer. De har fått med sig värdefulla och användbara verktyg att använda i sin vardag och de har verkligen utvecklats som individer."

- Caroline Ambuhm, Manager Resourcing & People
Development, Alfa Laval

 

"Delar av Qliks R&D-avdelning har deltagit i "Engagerade presentationer" hos Susanne, en kurs med tyngdpunkt på online-presentationer, som är en stor del av vårt arbete. Vi fick många användbara tips och värdefull feedback som kommer att på-verka hur vi samarbetar globalt på ett positivt sätt.
Susannes entusiasmerande 
personlighet bidrog även till att vi nyfiket provade nya saker som hjälper oss att förstå och praktisera ännu bättre kommunikation."

- Annette Steinrücken, 
Sr Manager R&D Internal Education Services, Qlik

 

" På retorikutbildningen vid Lunds universitet är vi stolta över att alla våra studenter de senaste 16 åren fått ta del av Susannes kunskap och erfarenhet. Hennes föreläsningar och praktiska övningar är oerhört uppskattade och studenterna vill alltid ha mer av dem."

- Sara Santesson, studierektor, Institutionen för kommunikation och medier, Lunds universitet

"Vi anlitade Susanne för teamanpassad träning och utbildning i kommunikation. Det var intensiva och mycket lärorika dagar och vi har sett stora effekter i teamets output efter utbildningen – bättre och tydligare presentationer, större självförtroende hos presentatörerna, mer effektiv kommunikation och bättre storytelling. Utbildningen var fantastiskt bra och Susanne är oerhört pedagogisk, engagerad och passionerad och får alla att delta med stort engagemang."

- Guillermo Quintanilla, Manager, Product Introduction Management, Axis Communications AB

" Mina timmar med Susanne är alltid ytterst givande, inte bara för mig som talare på scen, utan också för självförtroendet i stort. Hon har en mästerlig förmåga att fånga essensen i manus, locka fram det unika i just min personliga stil och coacha mig till att med rörelser och minik stärka mina budskap. Susanne är erfaren, kvicktänkt och rolig. Hennes engagemang är tveklöst det största jag hittills mött i retorikvärlden."

- Christina Bengtsson -   internationell föreläsare, författare, officer och världsmästare.

”Det här är den mest givande kurs jag gått på många år. I mitt arbete gör jag regelbundet presentationer och har ibland tyckt att det saknats något för att känna mig helt nöjd med dem. Efter två dagar, med en kunnig och inspirerande Susanne Hedin, så lämnade jag kursen med nya erfarenheter och enkla tips som jag numera alltid använder. Kan inget annat än starkt rekommendera.”

- Peter Wilson, President at CellaVision Inc.

"Tack för dina alltid lika tänkvärda och intressanta frukostmöten. Den input du ger är till stor hjälp i den dagliga kommunikationen och alla tips och trix, tas tacksamt emot. Dina framträdanden nästan känns som  “Stand-up”, då du även är mycket underhållande att lyssna på."

- Nina Åsvatne, HR Relocation Partner, European Spallation Source

"I vårt jobb som sjukvårds-rådgivare har vi stor nytta av att förstå röstens betydelse för kommunikationen och veta hur vi hanterar den funktionellt. vi fick många nya och användbara verktyg för att med röstens hjälp nå fram med budskapet och uppfattas på önskvärt sätt."

- Mona Zadig, Verksamhetschef, 1177 Sjukvårdsrådgivningen, Region Skåne

Ta steget och kontakta oss

Vill du ha en offert, vil du veta mer om vad vi kan göra för dig och din organisation eller vill du bara träffas över en fika och snacka kommunikation - slå oss gärna en signal. Vi håller till på Medicon Village i Lund.