NÅ HELA VÄGEN FRAM

På Retorikbyrån hjälper vi dig som vill nå fram med dina budskap. Oavsett vart du vill nå - till medarbetarna, kunderna eller hela vägen till publiken på andra sidan skärmen - rustar vi dig med redskapen, strategierna och lusten att tala så andra lyssnar. Metoderna vi använder grundar sig på tusenårig vetenskap, modern forskning och gedigen erfarenhet. Klok kommunikation, helt enkelt. Välkommen.

OM susanne hedin

       Susanne om Susanne

"Sedan 20 år tillbaka jobbar jag med att utbilda, träna och coacha individer och team inom retorik, röst och kommunikation. Nästan lika länge har jag varit verksam vid Lunds universitet där jag kontinuerligt föreläser och utbildar retorikstudenter. Jag har också ett uppdrag som kommunikationsexpert i ett EU-finansierat projekt i Nordmakedonien samt är verksam som ICI-certifierad coach

Innan jag klev över tröskeln till entreprenör-skapet arbetade jag som skådespelare, sångare och teaterpedagog. Att berätta och beröra från en scen var det jag försörjde mig på och samtidigt det roligaste jag visste. När jag i mitten av 90-talet utbildade mig till logonom, röstpedagog med fokus på kommunikation, öppnades samtidigt dörren till retorikens värld och på den vägen är det. Nu använder jag mina erfarenheter och  kunskaper till att hjälpa andra att tala, uttrycka sig, berätta och beröra. 2019 blev jag också ICI-certifierad coach.

Genom alla mina möten med människor på olika platser och positioner lär jag mig nya saker varje dag. Om världen, mig själv och människors beteende. Och jag har fortfarande gränslöst kul på jobbet.

Det vore kul att träffa dig också! Välkommen att kontakta mig om du vill snacka om kommunikation"

 

Vill du veta vad andra tycker?

Vill du veta något om vad våra kunder upplevt efter att ha jobbat med oss? Kolla gärna in vår kundpanel.
KOLLA IN KUNDPANELEN >> Om du har gått någon av vår kurser eller samarbetat med oss tidigare och vill berätta för andra om vad du haft för nytta av det - kontakta gärna Susanne! Dina åsikter är viktiga för att vi ska kunna utvecklas och bli ännu bättre på det vi gör.

susanne har ordet