kurser för dig som vill framåt

skaffa dig verktygen, lär dig hantverket och nå dit du vill

kurser i retorik

På Retorikbyrån tränar och utvecklar vi individer och grupper som vill kommunicera framgångsrikt med varandra och sin omvärld. Våra metoder grundar sig på modern forskning, tusenårig vetenskap och gedigen erfarenhet. Vi vet att det finns kraft att hämta hos varje individ och vi är bra på att locka fram den. Välkommen att kontakta oss! 
 

SUSANNE hedin -
med lång erfarenhet och kompetens

"Sedan 20 år tillbaka jobbar jag med att utbilda, föreläsa, träna och coacha ledare och medarbetare inom retorik, röst och kommunikation på företag och organisationer inom och utanför Sverige. Sedan nästan lika länge är jag också verksam på högskolor och universitet, framför allt vid Lunds universitet där jag kontinuerligt föreläser för retorikstudenter och för studenter på Ekonomihögskolan. 

Förr i tiden arbetade jag som skådespelare, teaterpedagog och sångare. Att roa en publik var det jag försörjde mig på och samtidigt det roligaste jag visste. När jag i mitten av 90-talet utbildade mig till logonom, röstcoach med fokus på kommunikation, klev jag för första gången in i retorikens värld. Och på den vägen är det. Nu använder jag mina kunskaper till att lära andra att tala och uttrycka sig för att intressera och påverka . Och jag har fortfarande lika kul på jobbet."

SUSANNE berättar mer...

Vill du veta ännu mer?

Vill du veta mer om vad våra kunder upplevt efter att ha jobbat med Susanne Hedin & Co?
 

Ta steget och kontakta oss

Vill du ha en offert, veta mer om vad vi kan göra för dig eller vill du träffas över en fika och snacka kommunikation - slå oss gärna en signal. Eller titta in i vår nya studio på markplan i The Spark på Medicon Village i Lund.