RETORIK för ALLA som vill nå hela vägen fram.

möjligheterna finns hos dig. VI hjälper dig att plocka fram och utveckla DIN KOMMUNIKATION så att du når dit du vill.
 

VAD KAN SUSANNE HEDIN & CO
GÖRA FÖR DIG?


Susanne Hedin & co hjälper dig som individ, team eller företag att utveckla en personlig och effektiv kommunikation. Metoderna grundar sig på tusenårig vetenskap, modern forskning och gedigen erfarenhet. Möjligheterna bor hos dig. Vi hjälper dig att plocka fram och utveckla dem. 


Susanne Hedin & co är bra på att se vad du behöver för att kunna formulera och förmedla tydliga och trovärdiga budskap. Och vi är ena fenor på att locka fram
och lära ut hur du uttrycker dem med glöd och precision. 

 

ÖPPNA
KURSER


Vi håller kontinuerligt öppna kurser där du kan boka plats för dig själv eller för någon av dina medarbetare till ett givet datum. Läs mer om de öppna kurserna  >>

INSPIRATIONS-FÖRELÄSNINGAR

Då och då bjuder vi på kunskaper vid inspirationsseminarier på Ideon i Lund. Du kan även beställa ett eget inspirationsseminarium. Läs mer om det >>

FÖRETAGS-
KURSER

 

Vill du skräddarsy en kurs eller workshop utifrån era specifika förutsättningar? Då kan du börja med att kika på våra företags-anpassade kurser >>

INDIVIDUELL TRÄNING

Självklart erbjuder vi individuell träning, där vi tillsammans mellan fyra ögon, två huvuden och eventuellt en filmkamera kan stärka din alldeles egna kommunikation >>

Vadå & co?

Susanne Hedin & co består mest av mig, Susanne Hedin men ofta är vi fler, därav  & co. 

& co står för co-workers.  Jag har ett gediget nätverk av konsulter som jag samarbetar med för att kunna genomföra större eller speciella uppdrag. Eller helt enkelt för att det är skoj!

& co står för company. Då handlar det om någon jag anställt tillfälligt i företaget för något specifikt göromål som hen gör bättre än jag.

& co står för companion. Då kan det vara dig jag syftar på. I din roll som kund, kursdeltagare eller besökare.

& co står för communicare. Det betyder "att göra gemensamt med". Det är i samarbetet med andra som det blir allra bäst resultat.

Låt SUSANNE berätta mer...

SUSANNES
erfarenhet
och kompetens

"Sedan drygt femton år tillbaka jobbar jag med utbildningar och rådgivning inom retorik och kommunikation. Jag håller kurser och workshops inom näringsliv och offentliga sektorn runt om i Sverige. Sedan nästan lika länge är jag också verksam som föreläsare på högskolor och universitet, framför allt på Lunds universitet där jag kontinuerligt föreläser för retorikstudenter och för studenter på Ekonomihögskolan. 

Innan arbetade jag som skådespelare och sångare. Att roa och engagera en publik var det jag försörjde mig på och samtidigt det roligaste jag visste. När jag i mitten av 90-talet utbildade mig till logonom, röstcoach med fokus på kommunikation, klev jag för första gången in i retorikens värld. Och på den vägen är det. Nu använder jag mina kunskaper till att lära andra att tala och uttrycka sig för att intressera och påverka . Och jag har fortfarande lika kul på jobbet."

ord från några kunder

"Vi har fått en tydligare kommunikation både internt och ut till våra kunder. Teamet har blivit mer sammansvetsat och mycket bättre på att hjälpa varandra att hitta lösningar och förbättringsförslag i det dagliga arbetet."

- Pernilla Selén, Team Manager, Costumer Support, Ikano Bank

"Utbildningen var fantastiskt bra och Susanne är oerhört pedagogisk, engagerad och passionerad och får alla att medverka med stort engagemang. Efter dessa intensiva och lärorika dagar och vi har sett stora effekter i teamets output"

- Guillermo Quintanilla, Manager, Product Introduction Management, Axis Communications AB

"Tack för dina alltid lika tänkvärda och intressanta frukostmöten. 
Den input du ger är till stor hjälp i den dagliga kommunikationen och alla tips och trix, tas tacksamt emot. Dina framträdanden nästan känns som  “Stand-up”, då du även är mycket underhållande att lyssna på."

- Nina Åsvatne, HR Relocation Partner, European Spallation Source

"I think that everyone, no matter your level should attend this course. It will give you a boost in your presentation and rhetorical skills. Susanne is the best course leader I have ever had and the course is a great pace, well organized, tried and tested and even fun! "

- Rachelle Lacharité, Communications Officer at Invest in Skåne

" På retorikutbildningen vid Lunds universitet är vi stolta över att alla våra studenter de senaste 12 åren fått ta del av Susannes kunskap och erfarenhet. Hennes föreläsningar och praktiska övningar är oerhört uppskattade och studenterna vill alltid ha mer av dem."

- Sara Santesson, studierektor, Institutionen för kommunikation och medier, Lunds universitet

"
It is definitely one of the best courses I have ever followed. Susanne Hedin has an extensive theoretical knowledge that she combines with her practical stage and coaching experiences in a fabulous way. She picks up the individual needs and develops these through effective exercises. 
Susanne Hedin, through her coaching and teaching skills, create great speakers."

- Mattias Georgson Petrén, CEO at Eseco System AB

”Det här är den mest givande kurs jag gått på många år. I mitt arbete gör jag regelbundet presentationer och har ibland tyckt att det saknats något för att känna mig helt nöjd med dem. Efter två dagar, med en kunnig och inspirerande Susanne Hedin, så lämnade jag kursen med nya erfarenheter och enkla tips som jag numera alltid använder. Kan inget annat än starkt rekommendera.”

- Peter Wilson, President at CellaVision Inc.

“Otvunget och naturligt pushade hon mig och de andra deltagarna utanför våra komfortzoner, hittade våra svaga punkter och fick oss att utmana våra rädslor och svagheter. Mina framträdanden är många nivåer bättre nu när jag kan slappna av och njuta av en möjlighet att presentera - snarare än att våndas över hur det skall gå.”

- Michael Gesterling, Business Developement Manager, Kraftringen

"I vårt jobb som sjukvårdsrådgivare har vi stor nytta av att förstå röstens betydelse för kommunikationen och veta hur vi hanterar den funktionellt. vi fick många nya och användbara verktyg för att med röstens hjälp nå fram med budskapet och uppfattas på önskvärt sätt."

- Mona Zadig, Verksamhetschef, 1177 Sjukvårdsrådgivningen, Region Skåne

Ta steget och kontakta mig

Vill du ha en offert, vill du veta mer om vad jag kan göra för dig och din organisation eller vill du bara träffas över en fika och snacka kommunikation - slå mig gärna en signal. Jag håller till på Ideon i Lund.