kreativ kommunikation

kreativ kommunikation

En utmanande, utvecklande och rolig workshop för individer som vill framåt tillsammans.  

Letar du efter en annorlunda aktivitet för teambuilding, då är det här med största sannolikhet något för dig och ditt team - vår workshop i kommunikation och improvisation som stimulerar samarbetet och banar väg för mod och innovation.

"Kreativ kommunikation" är en workshop laddad med både fartfyllda och reflekterande övningar som bygger på bejakande och samspel - att
vara öppen för varandras idéer, fatta beslut i realtid och agera i ögonblicket.  När tillit uppstår och tanken på att nå ett specifikt resultat släpps, kan oväntade tankar och briljanta idéer dyka upp.

Metoderna vi använder har vi lånat från teaterns värld, omarbetat och noga utformat för att passa grupper
inom verksamheter som ska samarbeta på den scen som kallas arbetslivet. Övningarna utförs i grupper på stående fot efter tydliga instruktioner. Det är enkelt och prestigelöst samtidigt som det ställer krav på uppmärksamhet och lyssnande. Och inte minst - det är hejdlöst roligt!

"Kreativ kommunikation" är en workshop i flexibelt format. Det kan vara en kortare, kul och stärkande aktivitet för grupper som helt enkelt vill göra något meningsfullt tillsammans, eller en längre processinriktad workshop för team som vill belysa och undersöka en specifik idé eller utmaning. Hör gärna av dig till oss om du vill veta vad vi kan göra för dig och ditt team! Som sagt, bara fantasin sätter gränser. 

En aktivitet som passar grupper som

  • vill öka tilliten inom gruppen
  • vill gå från att vara en grupp till att bli ett team
  • vill bygga upp en starkare och mer hållbar gruppkänsla 
  • vill utmanas och kliva utanför sin comfort zone
  • bli modigare, påhittigare och mer kreativa
  • vill ha kul och se varandra med nya ögon

Vill du veta hur vi kan skräddarsy en kurs utifrån dina behov? Slå en signal eller skicka ett mail!