Din röst är lika unik som ditt fingeravtryck, inte lik någon annans. Varje röst bär på en mängd olika nyanser och uttryck men de flesta utnyttjar bara en liten del av paletten. Det är synd.  Din röst är en talande del av din personlighet, ett ovärderligt arbetsredskap och ett subtilt medel för kommunikation. Din röst spelar roll.

Rösten
på jobbet


En workshop för dig som pratar mycket i telefon, har hand om kundbemötande eller kundsupport.
 
Du har ett jobb som ställer speciella krav på din röst. Förutom att
låta förtroendeingivande ska rösten vara tydlig och tålig och hålla
för flera timmars prat, inte sällan i ljudintensiva miljöer. På våra föreläsningar och workshops lär du dig hur rösten fungerar. Du får
goda råd för hur du använder den mer skonsamt och effektivt, så
att den både hörs och håller får budskapen som ska förmedlas att nå hela vägen fram.

"Rösten på jobbet" genomförs ofta i kombination med Kundbemötande

Rösten
som resurs


För dig som faciliterar, utbildar, leder webbmöten och har insett röstens potential som påverkansmedel.

Du har säkert hört dem. Rösterna som berör, förför eller förstör. De som får dig att nicka till och de som ger dig ny energi. Rösterna som klargör och rösterna som bara rör till det. Det finns röster vi aldrig vill släppa och röster vi helst vill slippa. Och så finns din alldeles egna röst. Är det en röst andra gärna lyssnar till?

Lär dig mer om vad rösten kan göra för dig och vad du kan göra för din röst. Hur använder du den för att stärka  budskapet och lyssnarnas engagemang? Det får du reda på när du bokat en föreläsning eller kurs                                                                          hos oss. Välkommen.

 

Individuell
röstträning

För dig som vill lära känna din rösts möjligheter 
 

Under vår individuella röstträning är det fullt fokus på dig och dina personliga behov och önskemål. Det kan till exempel handla om att 
utveckla röstens hållbarhet, hörbarhet eller  dynamik. Eller kanske hitta uttryck som rimmar med din verksamhet. Först får du göra en röstanalys och sedan tränar du på de delar du behöver och vill utveckla och stärka. Vill du veta mer?

Kontakta oss >>

Bättra på ditt
svenska uttal


Talträning för dig som vill bli bättre förstådd

Tycker du det är svårt att få till de långa vokalerna och de krångliga konsonantkombinationerna i svenskan? Skulle du vilja bli förbättra språkmelodin och rytmen? Svenska språket talas tyvärr mycket sällan på samma sätt som det skrivs och det gör inte det hela lättare!

Vi kan hjälpa dig som vill lära dig att tala svenska så att människorna i din omgivning snabbt och lätt hör och förstår vad du säger, oavsett om du har ett annat modersmål eller har talat svenska i hela ditt liv.  Artkulera mera!

Kontakta oss >>