VI utbildar ALLA som vill nå hela vägen fram.

möjligheterna finns hos dig. VI hjälper dig att utveckla DIN KOMMUNIKATION så att du når dit du vill.
 

Om Susanne Hedin & co

Med öppna kurser, företagsanpassade workshops, inspirerande föreläsningar och individuell träning utbildar Susanne Hedin & co alla som vill nå hela vägen fram till andra och till varandra. Vi är bra på att se vad just du behöver för att kunna formulera tydliga och trovärdiga budskap. Och vi är ena fenor på att lära ut hur du uttrycker dem med personlighet, glöd och precision. 
 

Vadå & co?

Susanne Hedin & co drivs av mig, Susanne Hedin.  & co - det har olika innebörd och betydelser, alla av vikt:

& co står för co-workers.  Då syftar det på mitt nätverk av konsulter vilka jag samarbetar med när jag genomför stora och speciella uppdrag. Då det krävs mer av min kompetens eller när det behöver kompletteras med annan kunskap.  Eller helt enkelt för att det är stimulerande och roligt!

& co står för company. Då handlar det om någon jag anlitat för någon specifikt uppgift.

& co står för companion. Då är det kunden, kursdeltagaren eller besökaren jag syftar på.

& co står för communicare. Det betyder "att göra gemensamt med". Det är i samarbetet och i gemenskapen med andra som det blir allra bäst resultat.

Välkommen att bli en av & co, du med! Anmäl dig till nyhetsbrevet, gilla på Facebook, slå en signal  eller titta förbi på Ideon och se om någon är hemma!

SUSANNE hedin -
med stor erfarenhet och kompetens

"Sedan drygt femton år tillbaka jobbar jag med utbildningar, föreläsningar, träning och rådgivning inom retorik, röst och kommunikation genom att leda kurser och workshops på företag och organisationer runt om i Sverige. Sedan nästan lika länge är jag också verksam som föreläsare på högskolor och universitet, framför allt på Lunds universitet där jag kontinuerligt föreläser för retorikstudenter och för studenter på Ekonomihögskolan. 

Innan arbetade jag som skådespelare, teaterpedagog och sångare. Att roa och engagera en publik var det jag försörjde mig på och samtidigt det roligaste jag visste. När jag i mitten av 90-talet utbildade mig till logonom, röstcoach med fokus på kommunikation, klev jag för första gången in i retorikens värld. Och på den vägen är det. Nu använder jag mina kunskaper till att lära andra att tala och uttrycka sig för att intressera och påverka . Och jag har fortfarande lika kul på jobbet."

SUSANNE berättar mer...

Vill du veta ännu mer?

Vill du veta mer om vad våra kunder upplevt efter att ha jobbat med Susanne Hedin & co?
 

Ta steget och kontakta oss

Vill du ha en offert, vil du veta mer om vad vi kan göra för dig och din organisation eller vill du bara träffas över en fika och snacka kommunikation - slå oss gärna en signal. Vi håller till på Ideon i Lund.